Vi glæder os til jagtåret 2019

2018 har været et godt jagtår i reviret. Der er en stadig stor og stigende bestand af grise og råvildt. Der er blevet lagt et stort arbejde i udvikling og vedligeholdelse af reviret. Vi er nu oppe på 35 store flotte Hochsitze udover de utalllige stiger som er fordelt på reviret.

 

Som nævnt er skoven fyldt med dyr og grisene har (igen) endevendt engene i midten af reviret. Fuldmåne weekenderne i første halvdel af året er næsten udsolgt og der er god interesse for de sidste frie weekenden sidst på året.

 

Se ledige jagter 2019 for åbne ture og book i en fart.

 

Tak til alle besøgende for nogle dejlige dage med fælles gode oplevelser.

 

 

 

 

 

Forstærkning i reviret

Revier arbejdet er omfattende og kræver megen tid og resourcer. Vi har derfor et fast tysk team som plejer reviret og fodrer på foderpladserner dagligt. Hertil vores faste danske guider som kender reviret og dyrenes gang i skoven.

 

De første resultater er tydligere. Alle Hochsitze er nyrenoverede, udsigten er skåret fri og jagthytten i skoven har fået nyt hegn, stor terasse og mere luft omkring sig og har fået en udbygning indenfor bl. a. med en ny ovn.

 

Vi glæder os til ikke alene gode jagter, men også fine stunder i jagthuset i Treysa såvel som jagthytten i reviret. Vi anbefaler en kold Leikeim og en Underberg efter en god dag/nat i skoven.