Jagt i Kur-Hessisches Bergland. (Ved Kassel)

Hessen er et af de stærkeste vildsvine områder i Tyskland. Vi har en stor fast bestand af vildsvin som kan jages året rundt. (Fra 01. 02. til 01. 07. Frischlinge og Ueberlaufere).

 

"Jagthytten" er en 400 år gammel nyrenoveret 850 m2 stort hus på 5 etager. Huset har 5 store værelser, 4 badeværelse, køkken og opholdsrum, gildesal på 200 m2,  våbenskab og stort indgangsparti. Hele huset er dekoreret med jagtmøbler, jagtmalerier og trofæer.

 

Der forefindes et stort slagterum med varmt og koldt vand, elektrisk hejs, vildtkøleskab og vakummer maskine som ville gøre en professionel slagter stolt.

 

Jagthuset i sig selv er en rejse værd og det er nemt at føle sig hjemme så snart du træder ind af døren.

 

 

 

Hos os blive du inviteret ind i privatjagthuset!

Hos Bonbon Hunting i Treysa overnatter og bor du i vores eget velplejede jagthus og går på jagt i vores private jagtrevier.  Du vil med det samme føle dig hjemme i de store lækre værelser med jagtmøbler og jagtmalerier. Huset er rummeligt fordelt over flere etager med masser af badeværelser og opholdssteder.

 

Vi kører ud i en VW Amarok som kommer til selv det fjerneste  hjørne af reviret. Der er plads til 4 jægere i bilen (samt en masse dyr på ladet) og ved større grupper kører vi to gange eller tager en privat bil med ud til reviret. Der er gode veje i langt størstedelen af reviret, så mange steder kan de fleste biler uden problemer komme frem.

 

Køkkenet og spisehjørnet foran den murede kamin har plads til 12 til 15 jægere. Her bliver de nedlagte vildsvin drukket "døde" igen, medens den stolte jæger fortæller om jagtoplevelsen for femte gang.

 

Lokale jægere kigger forbi for at ønske tillykke og øser ud af deres egne mangeårige jagtoplevelser eller blot for at hjælpe til, nogle gange for blot at hjælpe til med at få drukket en kold øl.

 

Torvet i Treysa med rådhuset!

Skoven om sommeren